Tejpdispenser & Tejphållare

Dala Dispensers har ett brett utbud av högkvalitativa tejpdispensrar och tejphållare för packtejp. Vi erbjuder svensktillverkade produkter av hög kvalitet samt snabba leveranser och god service.

Läs mer >>

 • Bordsdispenser

  Bordsdispenser (6)

  20 Vi ett flertal produkter att erbjuda från vårt sortiment av bänk/skrivbordstejphållare. Dessa erbjud i bredderna 25mm , 50mm och 100mm och de kan levereras med broms eller utan broms.
 • Påsförslutare

  Påsförslutare (4)

  30 Våra Påsförslutare används inom industri , stormarknader , bagerier , konfektyrförsäljning m.m. Dessa finns i tejpbredd 12mm samt 19mm. Vi kan erbjuda fyra olika varianter av dessa unika påsförslutare.
 • Universal packtejpshållare

  Universal packtejpshållare (3)

  40 De universella tejphållarna i serien ND1500 och ND1600 kan använad i princip var som helst och kan appliceras på 8 olika sätt. Dessa Dispensrar är perfekta att användas för alla typer av förpackningsarbeten och framförallt inom grafisk industri.
 • Övriga packtejpshållare

  Övriga packtejpshållare (5)

  50 En robust lösning med robust design för hantering av dubbelsidig tejp. Används för applicering inom industin samt för skyltning på mässor m.m. Våra dispensrar kan hantera både dubbel- och enkelsidig tejp i en och samma tejåhållare.
 • Packtejpshållare

  Packtejpshållare (16)

  DALA Dispensers handhållna kartongförslutare finns i ett stort antal olika modeller som är designade för tuffa förhållanden, där alla har unika egenskaper. Så som låg vikt, robust design , tejpbredd och samtliga kommer med ergonomiskt utformat grepp.

Varför välja våra tejpdispensrar och tejphållare?

Kvalitet: Våra produkter är tillverkade med fokus på hållbarhet och pålitlighet. Vi använder endast material av högsta kvalitet för att säkerställa att våra tejpdispensrar och tejphållare klarar av de tuffaste paketeringsuppgifterna.

Anpassningsbara lösningar: Vi förstår att varje företag har unika behov när det gäller tejpdispensrar och tejphållare. Vårt utbud är därför utvecklat för att tillgodose olika typer av krav och preferenser.

Effektivitet: Våra dispenserprodukter är utformade för att maximera din paketeringseffektivitet. Med ergonomisk design och enkel användning kan du snabbt och smidigt applicera tejp på dina förpackningar, vilket sparar tid och ökar produktiviteten.

Miljömedvetenhet: På Dala Dispenser värnar vi om både människor och vår miljö. Vi strävar efter att minska vår påverkan genom att använda återvinningsbara material och följa hållbara tillverkningsmetoder. Med våra produkter kan du vara trygg i vetskapen att du väljer en miljövänlig lösning.

Pålitlig partner: När du väljer Dala Dispenser kan du förvänta dig en pålitlig och professionell samarbetspartner. Vi prioriterar kundnöjdhet och strävar efter att leverera perfekta produkter och enastående kundservice varje gång.

Ta ditt paketeringsarbete till nästa nivå med våra högkvalitativa tejpdispensrar och tejphållare. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och ta reda på hur vi kan hjälpa dig att effektivisera din paketeringsprocess.